Przysmaki kuchni myśliwskiej. Ponad 800 przepisów |
|
|
|
Autor: |
Henryk Dębski | Wydawnictwo: |
Dragon |
Kategoria: |
Kulinaria | cena detal. brutto: |
149.95 zł | format: |
21 x 28,5 |
ISBN: |
9788381726948 |
oprawa: |
twarda |
stron: |
288 | rok wydania: |
2021 | data dod.: |
2023-10-12 |
|
|
Opis:
Nowa edycja książki Henryka Dębskiego, której pierwsze wydanie ukazało się w 1989 roku.
Obowiązkowa pozycja w biblioteczce każdego smakosza i miłośnika dań z dziczyzny, a także wszystkich tych, którzy chcą odkryć jej wyjątkowy smak.
W książce znajdziesz przepisy na potrawy z jelenia, borsuka, dzika, łosia, a także dzikiego ptactwa. Zupy, pieczenie, zrazy, pasztety, wędliny i wiele innych potraw, które docenią miłośnicy myśliwskiej sztuki kulinarnej. Spróbuj, jak smakuje pieczeń z dzika z migdałami, królik z wiśniami, ragout z jelenia czy bigos z zająca.
Dowiedz się jak przyrządzić wyjątkowe dania z dziczyzny we własnym domu. |
|