Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z Polityką Plików Cookies. Moąesz określia warunki przechowywania lub dostepu do plików cookies w Twojej przeglądarce. ×
 
 
 
 
login: hasło:
  Strona główna nowo?ci zapowiedzi Tania ksi??ka Oferta na nagrody Moje konto
  współpraca kontakt i dojazd
 
2018-06-15
2018-06-14
2018-06-13
2018-06-12
2018-06-08
2018-06-07
2018-06-06
2018-06-05
2018-06-04
2018-06-03

::Albumy
::Astrologia, parapsychologia
::Atlasy, plany, mapy
::Biografie, wspomnienia, wywiady
::Dla dzieci i młodzieży - literatura
::Dla dzieci i młodzieży -popularnonaukowe
::Dla najmłodszych
::Edukacja
::Ekonomia, zarządzanie, prawoznawstwo
::Encyklopedie, słowniki, leksykony
::Eseje
::Fantastyka
::Film
::Gry fabularne
::Gry i puzzle
::Historyczne
::Humor, aforyzmy, przysłowia
::Inne
::Judaistyka
::Kalendarze
::Komiksy
::Książki audio
::Kulinaria
::Lektury szkolne
::Literatura
::Literatura faktu, reportaż
::Literatura obcojęzyczna
::Literatura piękna - obca
::Literatura piękna - polska
::Literatura popularnonaukowa
::Medycyna, ziołolecznictwo
::Nauka i technika - popularnonaukowe
::Nauki humanistyczne
::Opowiadania
::Poezja
::Poradniki
::Powieści
::Przewodniki turystyczne
::Publicystyka, esej
::Religia, religioznawstwo
::Romanse
::Sensacja, kryminał, horror
::Socjologia
::Sport
::Sztuka
::Ściągi, opracowania
::Tradycje i obyczaje

Polskie jabłka Poszerzamy kulinarne horyzonty

Polskie jabłka Poszerzamy kulinarne horyzonty
Autor:
Joanna Tołłoczko
Wydawnictwo:
REA-SJ
Kategoria:
Kulinaria
cena detal. brutto:
34.90 zł
format:
19.5 x 26.5
ISBN:
978-83-7993-162-0
oprawa:
broszura
stron:
176
rok wydania:
2016
data dod.:
2017-11-18
Opis:

Jabłko jest bardzo polskim owocem,
który znakomicie nadaje się do różnorodnych kulinarnych eksperymentów. Pasuje do wielu dań zarówno tych mięsnych, jak i niezwykle lubianych ciast oraz deserów. Wiele odmian od tych bardzo słodkich poprzez soczyste, aż do kwaskowych nadaje potrawom wyjątkowy smak. Skoro mamy już jabłka w kuchni,
to koniecznie musi być kaczka nadziewana,
schab pieczony czy cała gama sosów i napojów. W książce znajdziemy także przepisy na smalczyk z jabłkiem, duszone warzywa z jabłkiem, jak i zyskujący popularność cydr. Ponad 100 pomysłów na to jak wykorzystać jabłka w kuchni!


Zobacz koszyk

Triatlon. Trenuj z sukcesem
Lervill Sean
Mój pierwszy maraton
Tim Rogers
Podręcznik biegania
Lervill Sean
Nurkowanie
Krestovnikoff Miranda, Monty Halls
Pływanie w wodach otwartych
Steven Munatones
Zacznij biegać. Marsz, bieg, zawody, maraton (GC)
Eva Wosko-Conrads
Jak zacząć biegać
Sara Kirkham
więcej

Aleja ślepca
Justin Peacock
Laokoon, czyli o granicach malarstwa i poezji
Lessing Gotthold Ephraim
Język polski w łacińskich pracach Jana Ursinusa
Wiśniewska Halina
Dziennik z Iowa. Zapiski z Ameryki
Musiał Grzegorz
Transakcyja (Klasyka Mniej Znana)
Stanisławska Anna
Merida Waleczna (okienko)
-
Lord Jim (twarda)
JOSEPH CONRAD
Przyroda. Tajemnice łąki
praca zbiorowa
Świnka Peppa Bajkowa Akademia Zestaw książek edukacyjnych
-
Wielki zeszyt filmowy Kubuś i przyjaciele
-
więcej

:: Polityka Plików Cookie
2005-2016 © Hurnex