Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z Polityką Plików Cookies. Moąesz określia warunki przechowywania lub dostepu do plików cookies w Twojej przeglądarce. ×
 
 
 
 
login: hasło:
  Strona główna nowo?ci zapowiedzi Tania ksi??ka Oferta na nagrody Moje konto
  współpraca kontakt i dojazd
 
2018-01-23
2018-01-19
2018-01-18
2018-01-17
2018-01-12
2018-01-11
2018-01-10
2018-01-09
2018-01-08
2017-12-28

::Albumy
::Astrologia, parapsychologia
::Atlasy, plany, mapy
::Biografie, wspomnienia, wywiady
::Dla dzieci i młodzieży - literatura
::Dla dzieci i młodzieży -popularnonaukowe
::Dla najmłodszych
::Edukacja
::Ekonomia, zarządzanie, prawoznawstwo
::Encyklopedie, słowniki, leksykony
::Eseje
::Fantastyka
::Film
::Gry fabularne
::Gry i puzzle
::Historyczne
::Humor, aforyzmy, przysłowia
::Inne
::Judaistyka
::Kalendarze
::Komiksy
::Książki audio
::Kulinaria
::Lektury szkolne
::Literatura
::Literatura faktu, reportaż
::Literatura obcojęzyczna
::Literatura piękna - obca
::Literatura piękna - polska
::Medycyna, ziołolecznictwo
::Nauka i technika - popularnonaukowe
::Nauki humanistyczne
::Opowiadania
::Poezja
::Poradniki
::Powieści
::Przewodniki turystyczne
::Publicystyka, esej
::Religia, religioznawstwo
::Romanse
::Sensacja, kryminał, horror
::Socjologia
::Sport
::Sztuka
::Ściągi, opracowania
::Tradycje i obyczaje

Smaki kuchni włoskiej Sztuka kulinarna i najlepsze potrawy

Smaki kuchni włoskiej Sztuka kulinarna i najlepsze potrawy
Autor:
Umberto Galimberti
Wydawnictwo:
Jedność
Kategoria:
Kulinaria
cena detal. brutto:
190.00 zł
format:
27.5 x 36.0
ISBN:
978-83-7660-707-8
oprawa:
twarda + obwoluta
stron:
368
rok wydania:
2013
data dod.:
2017-11-18
Opis:

Pierwszy taki album o kulturze kuchni włoskiej w Polsce!

Przepiękna księga poświęcona wszelkim możliwym smakom kuchni włoskiej. Przedstawia wszystkie potrawy i ich składniki, które sprawiły, że kuchnia ta jest tak wyjątkowa. Podróż przez kulinaria Włoch dzięki pięknym fotografiom oraz tekstom obfitującym w ciekawostki i anegdoty dla każdego czytelnika będzie wręcz oszałamiająca. Naturalnie na trasie tej podróży znajdują się również liczne przepisy i tradycyjne włoskie sposoby przyrządzania potraw. Żadne włoskie specjały nie będą już miały przed nami tajemnic:

sery i makarony
ryż i produkty zbożowe
pieczywo, pizza i focaccia
mięso i wędliny
ryby, mięczaki i skorupiaki
warzywa i owoce
zioła, przyprawy i dodatki
typowe torty, ciasta i ciastka
lody i czekolada, kawa i wino.


Zobacz koszyk

Szopka bożonarodzeniowa. Makieta do rozłożenia, opłatek i płyta CD w prezencie
-
Kolędy niebiańskim piórem pisane + CD
-
więcej

Księżniczki w 3D Książka z okularami
-
ZAGADKI NAUKI I TECHNIKI
-
Rozmowy polskie latem roku 1983
Rymkiewicz Jarosław Marek
Feniks i dywan (ALD)
Nesbit Edith
Romanse żon polskich królów elekcyjnych
Iwona Kienzler
Światło życia
Barbara Ann Brennan
Dieta doskonałego samopoczucia CSIRO
Clifton
Z Miśkiem w Norwegii
Urbankiewicz Aldona
Zaklinacz lalek Życie i twórczość Gustawa Gwozdeckiego (GC)
Anna Lipa
Dobra szkoła
Radziwiłł Anna, Jakubowski Jacek, Sawicki Mirosław
więcej

:: Polityka Plików Cookie
2005-2016 © Hurnex