Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z Polityką Plików Cookies. Moąesz określia warunki przechowywania lub dostepu do plików cookies w Twojej przeglądarce. ×
 
 
 
 
login: hasło:
  Strona główna nowo?ci zapowiedzi Tania ksi??ka Oferta na nagrody Moje konto
  współpraca kontakt i dojazd
 
2024-04-25
2024-04-24
2024-04-23
2024-04-17
2024-04-16
2024-04-11
2024-04-09
2024-04-08
2024-04-07
2024-04-03

::Albumy
::Astrologia, parapsychologia
::Atlasy, plany, mapy
::Biografie, wspomnienia, wywiady
::Dla dzieci i młodzieży - literatura
::Dla dzieci i młodzieży -popularnonaukowe
::Dla najmłodszych
::Edukacja
::Ekonomia, zarządzanie, prawoznawstwo
::Encyklopedie, słowniki, leksykony
::Eseje
::Fantastyka
::Film
::Gry fabularne
::Gry i puzzle
::Historyczne
::Humor, aforyzmy, przysłowia
::Inne
::Judaistyka
::Kalendarze
::Komiksy
::Książki audio
::Kulinaria
::Lektury szkolne
::Literatura
::Literatura faktu, reportaż
::Literatura obcojęzyczna
::Literatura piękna - obca
::Literatura piękna - polska
::Literatura popularnonaukowa
::Medycyna, ziołolecznictwo
::Nauka i technika - popularnonaukowe
::Nauki humanistyczne
::Opowiadania
::Poezja
::Poradniki
::Powieści
::Przewodniki turystyczne
::Publicystyka, esej
::Religia, religioznawstwo
::Romanse
::Sensacja, kryminał, horror
::Socjologia
::Sport
::Sztuka
::Ściągi, opracowania
::Tradycje i obyczaje

Obsługa kelnerska. Klasa mistrzowska

Obsługa kelnerska. Klasa mistrzowska
Autor:
-
Wydawnictwo:
REA
Kategoria:
Poradniki
cena detal. brutto:
60.00 zł
format:
21 x 27,5
ISBN:
978-83-7544-596-1
oprawa:
twarda
stron:
248
rok wydania:
2013
data dod.:
2015-03-22
Opis:

Tajniki mistrzów obsługi kelnerskiej w jednym tomie

Krojenie, filetowanie, flambirowanie, marynowanie to najważniejsze umiejętności kelnerów najwyższej klasy. Fachowe podawanie serów oraz kawy, umiejętne doradzanie gościom to kolejny dowód klasy restauracji oraz jej pracowników.
Gdy pracownik skupia się na ogniu i płomieniach – i to nie tylko przy flambirowaniu – iskra ciekawości i zachwytu udziela się całej restauracji. W tym momencie wiele par oczu śledzi poczynania kelnera. Elegancja i brawura obsługi stanowią sekret, dzięki któremu do restauracji tłumnie przybywają kolejni goście.
Książka, poza tym że pokazuje na czym polega obsługa z polotem, zawiera informacje o:

* krojeniu i filetowaniu,
* flambirowaniu,
* marynowaniu,
* specjalnym nakrywaniu stołu,
* podawaniu serów,
* przygotowywaniu i podawaniu kawy.


Zobacz koszyk

Ilustrowane Pismo Święte dla dzieci I Komunia
Jude Winkler
Ilustrowane Pismo Święte
-
Ilustrowany atlas biblijny dla dzieci
-
Pismo Święte Starego i Nowego Testamentu Pamiątka I Komunii Świetej Obwoluta
-
więcej

E-DEN
Ollivier Mikael, Clarinard Raymond
Polscy autorzy dzieciom. Duże litery
-
Straszliwe młode damy i inne osobliwe historie
Kelly Barnhill
Wynalazek przyjaciółki Belli (ILUSTROWANA CZYTANKA)
Amy Sky Koster
Proste składanki dla dzieci. W podróży
-
Romans to moja praca
Patience Bloom
Ja Rozmowa z Lechem Wałęsą
Andrzej Bober, Cezary Łazarewicz
Merde W rzeczy samej
Stephen Clarke
Kronika złamanych serc
Adi Alsaid
Dydaktyka mediów
Kron Friedrich W., Sofos Alivisos
więcej

:: Polityka Plików Cookie
2005-2016 © Hurnex