|
::Albumy | ::Astrologia, parapsychologia | ::Atlasy, plany, mapy | ::Biografie, wspomnienia, wywiady | ::Dla dzieci i młodzieży - literatura | ::Dla dzieci i młodzieży -popularnonaukowe | ::Dla najmłodszych | ::Edukacja | ::Ekonomia, zarządzanie, prawoznawstwo | ::Encyklopedie, słowniki, leksykony | ::Eseje | ::Fantastyka | ::Film | ::Gry fabularne | ::Gry i puzzle | ::Historyczne | ::Humor, aforyzmy, przysłowia | ::Inne | ::Judaistyka | ::Kalendarze | ::Komiksy | ::Książki audio | ::Kulinaria | ::Lektury szkolne | ::Literatura | ::Literatura faktu, reportaż | ::Literatura obcojęzyczna | ::Literatura piękna - obca | ::Literatura piękna - polska | ::Literatura popularnonaukowa | ::Medycyna, ziołolecznictwo | ::Nauka i technika - popularnonaukowe | ::Nauki humanistyczne | ::Opowiadania | ::Poezja | ::Poradniki | ::Powieści | ::Przewodniki turystyczne | ::Publicystyka, esej | ::Religia, religioznawstwo | ::Romanse | ::Sensacja, kryminał, horror | ::Socjologia | ::Sport | ::Sztuka | ::Ściągi, opracowania | ::Tradycje i obyczaje |
|
|
Ryby z naszych rzek i jezior. Kuchnia smakosza |
Ryby z naszych rzek i jezior. Kuchnia smakosza |
|
|
|
Autor: |
Swoboda Ingo, Jacqueline Vogt | Wydawnictwo: |
MAK |
Kategoria: |
Poradniki | cena detal. brutto: |
34.90 zł | format: |
19 x 22 |
ISBN: |
978-3-86380-015-4 |
oprawa: |
broszura |
stron: |
142 | rok wydania: |
2011 | data dod.: |
2014-06-11 |
|
|
Opis:
Świadomy wybór.
Pstrąg, karp i szczupak z wykorzystywanych od wieków rodzimych zasobów gwarantują najwyższą świeżość ze względu na krótki czas transportu i pomagają chronić nadmiernie eksploatowane morza.
Cenne informacje. Zaglądanie przez ramię zawodowemu rybakowi, wielki powrót raka rzecznego oraz instrukcja obchodzenia się z rybami.
Pewny sukces. Dokładnie pokazane to, co w przyrządzaniu ryb najważniejsze, by gotowanie stało się relaksem, a potrawy były zdrowe. |
|
|
|
|