Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z Polityką Plików Cookies. Moąesz określia warunki przechowywania lub dostepu do plików cookies w Twojej przeglądarce. ×
 
 
 
 
login: hasło:
  Strona główna nowo?ci zapowiedzi Tania ksi??ka Oferta na nagrody Moje konto
  współpraca kontakt i dojazd
 
2018-06-25
2018-06-22
2018-06-21
2018-06-20
2018-06-19
2018-06-18
2018-06-15
2018-06-14
2018-06-13
2018-06-12

::Albumy
::Astrologia, parapsychologia
::Atlasy, plany, mapy
::Biografie, wspomnienia, wywiady
::Dla dzieci i młodzieży - literatura
::Dla dzieci i młodzieży -popularnonaukowe
::Dla najmłodszych
::Edukacja
::Ekonomia, zarządzanie, prawoznawstwo
::Encyklopedie, słowniki, leksykony
::Eseje
::Fantastyka
::Film
::Gry fabularne
::Gry i puzzle
::Historyczne
::Humor, aforyzmy, przysłowia
::Inne
::Judaistyka
::Kalendarze
::Komiksy
::Książki audio
::Kulinaria
::Lektury szkolne
::Literatura
::Literatura faktu, reportaż
::Literatura obcojęzyczna
::Literatura piękna - obca
::Literatura piękna - polska
::Literatura popularnonaukowa
::Medycyna, ziołolecznictwo
::Nauka i technika - popularnonaukowe
::Nauki humanistyczne
::Opowiadania
::Poezja
::Poradniki
::Powieści
::Przewodniki turystyczne
::Publicystyka, esej
::Religia, religioznawstwo
::Romanse
::Sensacja, kryminał, horror
::Socjologia
::Sport
::Sztuka
::Ściągi, opracowania
::Tradycje i obyczaje

Włoska kuchnia na polskim stole

Włoska kuchnia na polskim stole
Autor:
Cozza Paolo
Wydawnictwo:
Publicat SA
Kategoria:
Kulinaria
cena detal. brutto:
34.90 zł
format:
16,5 x 24
ISBN:
9788324517916
oprawa:
twarda
stron:
128
rok wydania:
2013
data dod.:
2017-06-23
Opis:

Któż opowie lepiej o kuchni włoskiej niż rodowity Włoch? Najbardziej rozpoznawalny Włoch w Polsce zdradza sekrety jednej z najlepszych kuchni świata. Podaje przepisy na swoje ulubione dania i smakołyki na różne okazje, święta oraz uroczystości, łącząc przy tym tradycję polską i włoską. Pełen humoru poradnik kulinarny, przeplatany wspomnieniami, anegdotami i fotografiami z rodzinnego albumu autora oraz osobistymi radami, jak przygotować i odpowiednio podać potrawy zgodnie z włoskimi obyczajami. Ponad 100 przepisów na bardziej i mniej znane włoskie desery, pizze, zupy oraz dania z warzyw, makaronu, ryżu, ryb i mięsa.


Zobacz koszyk

Triatlon. Trenuj z sukcesem
Lervill Sean
Mój pierwszy maraton
Tim Rogers
Podręcznik biegania
Lervill Sean
Nurkowanie
Krestovnikoff Miranda, Monty Halls
Pływanie w wodach otwartych
Steven Munatones
Zacznij biegać. Marsz, bieg, zawody, maraton (GC)
Eva Wosko-Conrads
Jak zacząć biegać
Sara Kirkham
więcej

Oczami córki. Wspomnienia
Styron Alexandra
JAJKA seria Kuchnia Domowa (Potrawy z jajek)
MAŁGORZATA CAPRARI
Wzór demokraty
Ossowska Maria
Klasyka dla młodzieży. W 80 dni dookoła świata
Juliusz Verne
Na krótko
Iwasiów Inga
Bar na końcu światła
Ryszard Sadaj
Człowiek, który zostawił po sobie cień
Carl-Johan Vallgren
1001 budynków, które musisz zobaczyć
Irving Mark
Monster High. Zombiastyczny album straszyciół
-
Emil detektyw Pieniądze klasowe
Anna Jansson
więcej

:: Polityka Plików Cookie
2005-2016 © Hurnex